Samsung One UI 7 kanlı canlı karşımızda: İşte ilk görseller!

Beta sürecine girmesine oldukça kısa bir süre kalan Android 15 destekli Samsung One UI 7 için ilk kapsamlı sızıntı geldi. One UI 6 ve One UI 6.1 sonrası görsel olarak büyük bir değişim ve sıçrama yapması beklenen yeni nesil işletim sistemi, tam da düşünüldüğü gibi büyük değişikliklerle geliyor. İşte görseller ve detaylar…

Samsung One UI 7, iOS 18 ile benzerlikler gösteriyor

Samsung ve diğer Android cihazlar için verdiği güvenilir sızıntılarla bilinen chunvn8888, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni gönderirlerle, Samsung One UI 7’nin nasıl görüneceğine dair birçok görsel paylaştı.

Daha önce de sızdırıldığı üzere ilk dikkat çeken, Samsung tarafından daha da yuvarlatılmış görsel öğeler. Bildirimlerden simge öğelerine, One UI 7 içinde göreceğiniz hemen hemen her öğe çok daha yumuşak hatlara sahip olacak.

Sızdırılan ekran görüntüleri, hızlı ayarlar bölümü ve bildirim panelinin ayrı paneller olarak tasarlandığını gösteriyor. Bu, Xiaomi MIUI/HyperOS ve Apple iOS’taki gibi farklı bir deneyim sunabilir. Bu anlamda kullanıcılar, eski bildirim paneli ile yeni arayüz arasında opsiyonel bir seçim sunulmasını isteyecektir.

Ayrıca, her iki cihazda da Samsung hesabınızla oturum açtıysanız, Samsung’un cihazlar arasında görüntülü arama yapmanıza izin vereceği görülüyor. ayınlanan videoda genişleyen bir bildirim penceresi gösteriliyor. Vidoda da görebileceğiniz üzere, daha önceki sızıntılarda gösterilenden daha kapsamlı bir görsel değişiklik paketi bizleri bekliyor.

Samsung One UI 7 beta programının 29 Temmuz 2024 günü başlayacağı düşünülüyor. Siz de sızdırılan görsellerle ilgili görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir