Dijital İnsan Kaynakları yazılımı platformu İdenfit, çözümlerini İngiltere’de dünya pazarına sundu

İdenfit, İngiltere’deki Avrupa Güvenlik Fuarı’nda Yerini Aldı

Dünyanın önde gelen güvenlik teknolojileri markaları, İngiltere’de düzenlenen Avrupa’nın önde gelen güvenlik fuarı The Security Event (TSE) 2025’te buluştu. Bu yıl yaklaşık 17 bin güvenlik uzmanını ağırlayarak şimdiye kadarki en yüksek katılımcı sayısına ulaşılan etkinlikte, Türkiye’den de idenfit ilk defa yerini aldı. 360 derece insan kaynakları (İK) yönetimi sunan yerli yazılım, 376 dünya lideri ve 117 uzman konuşmacının katıldığı fuar vesilesiyle, uluslararası arenada güçlü bir yer edindi ve çözümleriyle ilgi topladı.

İdenfit’in Başarısı

İdenfit Kurucusu ve CEO’su Nazım Onur Bayındır, “Dijital İK çözümlerimizi global ölçekte yaygınlaştırmak için kararlılıkla ilerliyoruz. TSE 2025’e katılımımız ve aldığımız geribildirimler sadece bir fuar deneyimi değil, Avrupa’da güvenlik ve İK teknolojilerinin gelişiminde yer alma vizyonumuzun ve büyüme trendimizin somut bir yansımasıydı. Bu platformda, geleceğin işgücünü daha güvenli, daha akıllı ve daha entegre yönetmek için geliştirdiğimiz çözümleri dünya sahnesine taşıma fırsatını bulduk” diyerek fuar hakkında da bilgiler paylaştı.

Avrupa’daki ilk ofisini geçtiğimiz ay Hollanda’da açan idenfit, stratejik büyüme adımıyla bölgedeki iş ortaklıklarını güçlendirmeye ve dijital İK dönüşümünü küresel ölçekte yaygınlaştırmaya devam ediyor. PDKS’den (Personel Devam Kontrol Sistemi) performans yönetimine, bordro ve izin takibinden zimmet ve varlık yönetimine kadar tüm süreçleri kesintisiz yönetme olanağı tanıyor. Birbirini destekleyen modülleri sayesinde modern şirketlerin karmaşık vardiya, zaman ve katılım sorunlarını çözmesine yardımcı olurken, TSE 2025 gibi uluslararası platformlarda da yer alarak vizyonunu ortaya koyuyor.

İdenfit’in Gelecek Planları

Nazım Onur Bayındır, sözlerini şöyle sonlandırdı: “İnsan kaynakları ve işgücü yönetimi sistemleri sunan idenfit olarak, bulut tabanlı ve modüler mimarimiz sayesinde sektörün en gelişmiş donanımlarıyla sergilediğimiz üst düzey uyumluluk, etkinlik boyunca ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Avrupa pazarındaki büyüme ivmemizi artırdığımız bu önemli platform, insan kaynakları yönetimine bütüncül bir yaklaşım getiren idenfit’in küresel vizyonunu daha da güçlendirmemizi sağladı. Bu başarı, uluslararası arenadaki iddiamızı pekiştirirken, gelecekteki büyüme stratejilerimiz için de önemli bir motivasyon kaynağı oldu.”

Related Posts

Dünya Para Atletizm Grand Prix yarışması Çekya’da düzenlenecek

3-5 Temmuz tarihlerinde Dünya Para Atletizm Grand Prix yarışmasının 9. ve son ayağı, Çekya’da gerçekleştirilecek.

Yapay zeka sosyal medyayı ele geçirdi! Bu da Olimpiyat Oyunları’na katılan obez kadın! 24 saatte bakın kaç milyon izlendi

Sosyal medya platformları, yapay zeka (AI) teknolojisiyle üretilen viral videoların istilası altında. Son olarak, obez bir kadının Olimpiyat Oyunları’nda havuza atlayarak havuzun taşmasına ve çevresindeki her şeyi yıkmasına neden olduğu bir video …

Yeni yapay zeka hava tahminlerinde devrim yarattı: 5 bin kat daha hızlı

Microsoft’un geliştirdiği yeni yapay zekâ modeli Aurora, kasırga, kum fırtınası ve okyanus dalgaları gibi ekstrem hava olaylarını mevcut sistemlerden 5 bin kat daha hızlı ve daha doğru tahmin edebiliyor. 1 milyondan fazla saatlik küresel atmosfer verisiyle eğitilen Aurora, şimdiye kadar hava durumu modelleri için kullanılan en büyük veri setlerinden biriyle çalışıyor.

Amazon’dan “yapay zekâ” adımı: Çalışan sayısı azaltılacak

Amazon’dan “yapay zekâ” adımı: Çalışan sayısı azaltılacak

Okul Sporları Türkiye Okçuluk Şampiyonası Sivas’ta başladı

Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Okçuluk Şampiyonası, Sivas’ta başladı. Yarın sona erecek şampiyonada, dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Neuralink’in yeni çipi ‘insanüstü yetenekler’ sağlayabilir

Elon Musk’ın şirketi Neuralink, maymunlarda başarıyla test ettiği yeni beyin implantı Neuralink Blindsight ile sadece görme yetisini geri kazandırmayı değil, aynı zamanda kızılötesi görüş gibi “insanüstü yetenekler” sağlamayı hedefliyor.